top of page

Четири причини за почивка на море през септември

35, 36, 37... август - време за море

За съжаление това лято закъсня. Уж беше зима, юни беше дъждовна пролет и чак в средата на юли дойде жегата и копнежът по Черно море. А помните ли миналия септември, или по-скоро може да кажем късния август, когато просто продължавахме да броим от 32-ри нататък? Топлина през деня, прохлада през нощта и все така нестихващо лятно настроение.

Септемврийското морско изживяване със сигурност има своите плюсове и е време да се замислите и да опитате. Всички сме свикнали да ходим на море през юли и август, но днес сме ви подготвили четири причини за почивка на море през септември:

Перфектни температури

Всеки обича да се излежава на плажа, но за да го направи без риск да се "изпържи" жив до огненочервен цвят, дрямката на прохладен плаж е по-здравословна и много по-приятна. По всичко личи, че тази година ще успеете да съберете тен през септември без излишни горещини.

По-малко хора

Всички знаем, че месец август е труден за намиране на чадър. Особено на по-популярните плажове мисията може да се окаже невъзможна. Всички ресторанти, барове и клубове все още са отворени през септември. Единствената разлика е, че те не са на 120% капацитет, което допринася за една наистина релаксираща почивка.

вода

Интересен факт е, че в морската вода промяната на температурите става значително по-бавна, отколкото в атмосферата. Цяло лято Черно море събира слънчева енергия и през септември водата винаги е топла.

цени

Основен принцип в икономиката е, че ако търсенето е по-голямо от предлагането, тогава цените растат. Всички ходят на море през август и съответно хората плащат по-високи цени, за да отседнат на желаните места. Септември може да ви даде страхотното морско изживяване, за което копнеете, без да се отрази толкова на личните ви финанси.

Така че, ако все още нямате планове за почивка на Черноморието или искате да се насладите на морето за последно, преди да се сбогувате с него до следващата година, периодът между 32/61 август е чудесен за почивка в море!

Ако искате веднага да започнете да търсите място за настаняване, можете да разгледате нашето портфолио от апартаменти на брега на морето тук.


15 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page