top of page

Съвети за собственици на Airbnb домове (част 2)

Updated: Oct 27, 2022

Съвети за собственици на Airbnb домове (част 2)

В предишната статия ние от GPM ви представихме някои прости и лесни съвета за ключови фактори на които трябва да обърнете особено внимание с цел привличане на повече резервации за вашият Airbnb имот. Сега ще ви обърнем внимание на още три ключови фактора, които е добре да имате предвид.

ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ ПЛЮС СЪЗДАВАНЕ НА УДОБСТВА

Доброто обслужване на клиенти определено е от огромно значение.

Създаването на удобства е част от обслужването. То обхваща лесни и бързи процедури за резервации, навременни отговори (в идеалния случай в рамките на един час), приятелски и приятни отговори.

Съвет за Airbnb домакините: активирайте опция „незабавна резервация“, ако е възможно – за да улесните потенциалните гости, защото така могат да получат незабавно потвърждение без изчакване.


ВЕЧНИЯТ ФАКТОР – ЦЕНА

Цената винаги е част от всеки филтър. Уверете се, че не изпускате клиенти в следствие на това, че цените ви са твърде високи или съмнително ниски. Направете малко проучване и бъдете конкурентоспособни в сравнение с други подобни апартаменти във района и също така имайте предвид тенденциите в пътуването и сезонността, когато коригирате цената на обявата си.


ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОВЕРИЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Трябва да изградите доверие от самото начало.

Как да започнете?

С попълването на вашият профил – не бъдете непознат, попълнете цялата необходима информация! Хората трябва да знаят кои сте вие, че могат да вярват на обявата ви, че вашата собственост наистина съществува и че има човек от другата страна, който е готов да ги посрещне.

Ние от GPM се надяваме, че сме ви били полезни и че ще приложите тези ценни насоки на практика. След като сте усвоили всички интересни съвети и тънкости относно маркетинга на вашата Airbnb обява може би сте на път да станете един страхотен домакин. А в случай че имате нужда, нашият екип от опитни професионалисти е винаги на разположение и в готовност да ви помогне.


10 views
bottom of page