top of page

Кранево е живописно село, разположено на брега на Черно море в България, известно със своите красиви плажове и спокойна атмосфера. Това го прави идеално място за почивка и релаксация. Намира се на около 25 километра североизточно от Варна и на 4 километра южно от популярния курорт Албена.

Основни предимства на Кранево:
Прекрасни плажове: Плажната ивица в Кранево е широка и дълга, с фин пясък и чисти води. Идеална е за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове.
Тихо и спокойно: За разлика от по-големите курорти, Кранево предлага по-тиха и спокойна атмосфера, което го прави предпочитано място за семейни почивки.
Добра инфраструктура: Селото разполага с различни удобства, включително магазини, ресторанти, барове и медицински център.
Лесен достъп до големи курорти: Близостта до Албена и Златни пясъци предлага възможност за разнообразие от забавления и развлечения, като същевременно се насладите на спокойствието на Кранево.
Зеленина и природа: Кранево е обградено от зелени хълмове и природни паркове, което предоставя отлични възможности за разходки, пикници и екотуризъм.

Кранево 

Къща

9.jpg

Капацитет

8

Квадратура

150

Бани

1

Етаж

1

bottom of page