top of page

Пет съвета за декорация на Вашият Airbnb имот

Актуализирано: 27.10.2022 г.

Пет съвета за декорация на Вашият Airbnb имот

През лятото собствениците на качествени имоти с чудесни локации нямат проблем да поддържат пълна заетост в Airbnb жилището си. Въпреки това, когато сезонът приключи, заетостта на ваканционните имоти намалява. С цел да останат конкурентоспособни, собствениците на имоти коригират цените, за да привлекат определен брой гости. Но, не непременно това е единственото решение. Пътуващите, независимо дали са сами, млади професионалисти или семейства, търсят не само място, където да пренощуват, но и желаят едно незабравимо и уникално преживяване. Ние от GPM ще Ви споделим няколко ключови начина за привличане на повече хора.

Пет съвета за интериорен дизайн и декорация за увеличаване на заетостта на Вашият Airbnb имот извън сезона

1. Декорирайте имайки предвид местоположението

Наемателите посещават определен град, защото искат да го почувстват. Дайте им това, което желаят, на мястото, където ще отседнат. Украсете с неща, които говорят за града Ви и околността. Рамкирайте снимки на ключови интересни моменти и ги сложете върху стените и /или разположете в дома културно значими (за региона) арт изработки. Всичко се свежда до познаване на местоположението Ви. Ако имотът се намира близо до морето, тогава морските акценти имат смисъл и ще стоят на място. Ако се намирате в първокласен търговски район, тогава биха били подходящи предмети, които отдават почит на модната индустрия. Също така, не забравяйте да посетите местните магазини за антики и други интересни стоки, за да намерите останки от миналото на Вашия град. Например старите рекламни знаци на магазините от едно време добавят усещане за носталгия, което посетителите ще оценят.

2. Боядисайте в неутрални цветове

Ние от GPM Ви съветваме да боядисвате стените в неутрални цветове. От опит знаем, че снимките на жилището са от огромно значение за продажбите в Airbnb и цветовете ще бъдат едно от първите неща, които се забелязват. Не искате да откажете някого с нещо прекалено драматично като цвят. Но, неутрално не трябва да означават непременно скучно, целта е да се създаде уютна и съвременна обстановка.


3. Поддържайте сезонни акценти и ги редувайте

Хората пътуват в определени периоди от годината по различни причини. Тук говорим не само за извличане на максимална печалба извън сезона, а и за потапяне в уникалната атмосфера на дома. Това е от особено значение, когато климатът както е в България преминава през четирите сезона. Включете различни акценти в дизайна и декорацията. Възглавници, спално бельо, килими и тапицерии могат да бъдат в популярните сезонни цветове и модели. Не забравяйте да направите снимки с висока резолюция и да актуализирате вашата Airbnb обява редовно, така че новите гости да видят Вашите декоративни решения.


4. Украсете и предпазете подът с декоративни килими

Ако Вашият Airbnb имот има подове от твърда дървесина, помислете за местните килими. Бъдещите гости ще оценят както комфорта, така и орнаментните акценти. Това също така им дава (особено на гостите с деца) спокойствие, знаейки, че подовите настилки ще бъдат в безопасност от наранявания и драскотини, които могат да се появят.

5. Подчертайте усещането за пространство

Това включва боядисване в леки неутрални цветове, стратегическо позициониране на огледалата, увеличаване на естествената светлина и инсталиране на вградено осветление за стени – метод чрез който по – малки пространства се усещат като по – широки чрез осветяване на вертикални повърхности.


Следвайте тези пет съвета, за да увеличите заетостта на Вашият Airbnb имот и извън сезона, а при нужда интериорните дизайнери на GPM са винаги на разположение и с радост ще помогнат.


2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page