top of page

Орландо 

Описание

Благодарение на централното си разположение вие и семейството ви ще сте близо до всичко наоколо.

Имам удоволствието да ви представя едно от най-красивите и живописни места в България - град Варна. Разположен на брега на Черно море, Варна е третият по големина град в страната и предлага неповторима комбинация от природни красоти, богата културна наследствена, модерни удобства и динамичен градски живот.

Районът около Мак Драйф във Варна е популярна туристическа и жилищна зона. Ето няколко общи факта за района: Разположение: Мак Драйф се намира на северозападното крайбрежие на града Варна, в близост до центъра и Морската градина. Морска градина: Районът е известен с близостта си до Морската градина - прекрасен парк с множество зелени площи, атракции и плажове. Това е място, където местните жители и посетителите на града могат да се насладят на приятни разходки и отдих. Плажове: В близост до Мак Драйф има няколко известни плажа, като плаж "Рапонги", "Кабакум" и "Чайка". Те предлагат чист пясък, слънце и морски бани. Жилищна зона: Районът е популярен сред жителите на Варна заради близостта си до морето и удобната достъпност до градски удобства и услуги. Тук може да се намерят различни видове жилища - апартаменти, къщи и вили. Туристически обекти: В близост до Мак Драйф има хотели, ресторанти, кафенета и магазини, които са насочени към туристите. Туристическата зона предлага разнообразни възможности за забавление и развлечения.

Подробности за имота

Тип имот

Капацитет

апартамент с 2 спални

5

Бани

Квадратура

Етажи

Година

1

90

4

2000

Локация

Искаш да резервираш този имот ?

Споделете ни датите за който желаете да резервирате и колко нощувки, за колко човека е резервацията и всичко което е важно за вас може да го опишете. Ние ще се свържем със вас в рамките на деня.

bottom of page