top of page
Топ локация
Всички наши имоти са на кратко разстояние пеша или с кола от плажа, разположени в градовете или курортите.
Апартаменти, вили и хотели на Черно море 
pngwing.com.png
Внимателно сме подбрали най-доброто настаняване близо до плажа за вашите летни ваканции. Разгледайте апартаменти, вили и хотели, които ще приютят вашата незабравима почивка. Ние управляваме имоти по цялото Черноморие, със сигурност имаме това, което търсите!
Нашата мисия е да предоставим на гостите възможно най-доброто изживяване. Всички наши имоти се управляват професионално и се придържат към най-високите стандарти за почистване, безопасност и комфорт. 
Отстъпки за дълъг престой
Искате да прекарате цялото лято на морето, без да разбиете банката? Хванахме те! 
Гарантирана най-добра цена
Можете да намерите нашите апартаменти в Airbnb, Booking.com и други платформи, но цената във GPM.BG винаги ще бъде по-добра.
Без комисионна
Ние не ви таксуваме никаква допълнителна комисионна. Няма скрити такси. Това, което виждате при напускане, е крайната цена.
pngwing_edited.png
Готови за живеене
Имотите, които предлагаме са напълно обзаведени и оборудвани със спално бельо, хавлии и хотелска козметика. Не е нужно да носите или купувате нищо. 
Допълнителни услуги
Предлагаме почистване при поискване и летищни трансфери. Други искания? Включете ги, ние сме много изобретателни и обичаме да правим повече усилия за нашите гости! 
pngwing.com.png
pngwing.com (1).png

Апартаменти

Насладете се на уюта на дома дори когато сте далеч! Апартаментите са по-просторни, предлагат удобства за готвене, бърз неограничен интернет и много други удобства! Просто не можете да получите по-добра стойност за парите!
pngwing.com (2).png

Хотели

Понякога просто искате да се отпуснете в хотел, разбираме това. В стремежа си да предоставим на нашите клиенти широка гама от възможности, ние започнахме да управляваме изцяло или частично хотелите, които виждате тук. Провери ги! 

Вили

Най-доброто частно настаняване за групи приятели и семейства! Насладете се на комфорта на собствената си вила или къща за гости и се отдайте на почивка като никой друг!
Разгледайте нашите обслужвани жилища под наем по Черноморието и намерете място за вашата перфектна почивка на морето!
pngwing.com.png
Апартаменти с гледка море
pngwing.com.png
Вили близо до плажа
pngwing.com.png
pngwing.com.png
Хотели на метри от плажа
Лесен процес на настаняване
eugene-zhyvchik-h8zNGOfdxME-unsplash.jpg
bottom of page