top of page

Апартамент к-12

Описание

Добре дошли в Harmony Hills
Ваканционен комплекс за забавление и почивка.
Най-добрата цена/качество за хора, които търсят почивка на плажа. Подарете си заслужена почивка, отдайте се на пълен релакс и забравете шумните и пренаселени курорти!

Научете за комплекса
Самото село се радва на обширна гледка към планината и Черно море и се превърна в едно интересно място на брега с курорта Албена само на 4 км. Комплексът граничи с природни резервати и ловни съоръжения с безкомпромисна гледка към морето.
В комплекса ще намерите също : Ресторант , бар , охрана , фитнес , масажи , колела под наем, басейни , транспорт.
Местният регион е много важен туристически център за летния сезон. Привлича милиони туристи от Европа и Близкия изток.

Средната лятна температура е 28°C, а средната температура на морската вода е 25°C.

Село Рогачево е разположено на запад от курорта Албена, на живописен хълм с изглед към брега и плажовете. Намира се в тих и красив район.

На 5 км от плажовете Албена и Кранево
На 15 км от Балчик и курорт Златни пясъци
На 25 км от град Варна
На 80 км от румънската граница
202 апартамента и къщи-близнаци, разположени в уникална атмосфера с красива панорамна гледка, която ще стимулира сетивата ви.


Насладете се на непринудена и спокойна атмосфера в ресторанта на Harmony Hills. Ресторантът разполага с открита тераса в близост до басейна с невероятна гледка. Гостите могат да избират от вкусове на българската и европейска кухня. За нашите най-малки гости предлагаме богат избор от – сандвичи, бургери, пици, супи и салати. Богата селекция от вина, отлежали в най-добрите български изби допълват усещането за качество.
Ресторантът предлага:

• Външна тераса
• Тематични вечери
• 120 места

Подробности за имота

Тип имот 

2 стаен апартамент

Капацитет

Етаж

4 човека

1

Квадратура 

Бани

Година 

60

1

2022

Искаш да резервираш този имот ?

Споделете ни датите за който желаете да резервирате и колко нощувки, за колко човека е резервацията и всичко което е важно за вас може да го опишете. Ние ще се свържем със вас в рамките на деня.

bottom of page