top of page

С. Кранево

Апартаментите се намират на 10 минути пеша от плажа, 5 км от к. к-с Албена , на 7 км от к. к-с Златни Пясъци, на 10км от гр. Балчик, на 25 км от гр. Варна и 25 км от летище Варна.
Нашите имоти  са близо до красивите плажове на Черно море, град Варна „морската столица на България“, както и до малки красиви  курорти, които със сигурност трябва да посетите!
Имотите се намират на 10 минути пеша от плажа.
Комплексът  се радва на отлична локация -7км от най-големия на северното черно-морие почивен комплекс Златни Пясъци и на 3 км от комплекса Албена. 
Комплексите са изпълнени с нощен живот, предлагащи също най-различни спортни и увеселителни атракции. От Варна, град с близо милион население, 
много история и култура, разстоянието се взима за 25 мин с кола. Във Варна се намира и най-близкото международно летище.
На около 10 км на Север от Имота  се намира пристанищния град Балчик, със своята история и традиция. 
Ботаническата градина, част от Балчишкия дворец на брега на морето е най-посещавания туристически обект на Българското Черноморие.
На 25 км от Комплекса се намира и голф ривиерата на България. С трите си функциониращи голф игрища БлекСиРама, Лайтхаус и Трейшън Клифс, 
Българското Черноморие става все по-атрактивна дестинация за запалени голфъри от централна и северна Европа. Регионът предлага също и езда, скуба-дайвинг, 
дискотеки, барове, казина, ресторанти.

Студиа

Complex Colosseum App 2

Studio 2

Капацитет

4

Квадратура

50

Бани

1

Етаж

1

Complex Colosseum App 4

Studio 4

Капацитет

4

Квадратура

50

Бани

1

Етаж

1

Complex Colosseum App 7

Studio 7

Капацитет

4

Квадратура

50

Бани

1

Етаж

2

Complex Colosseum App 8

Studio 8

Капацитет

4

Квадратура

50

Бани

1

Етаж

2

bottom of page