top of page

Как да спечелите повече пари от имота си през 2018 година?

Актуализирано: 27.10.2022 г.

Как да спечелите повече пари от имота си през 2018 година?

Стремите се да увеличите приходите си от Airbnb в сравнение с миналата година? Дори ако 2017 г. е била много успешна за Вас, винаги има място за подобрение и някои малки промени могат да бъдат от съществено значение. Може би 2018 е годината, която се надявате да разширите и управлявате няколко имота? Каквито и да са Вашите цели за следващата година, ние от GPM.BG ще Ви дадем някои от най-добрите съвети за спечелване на повече пари от вашия краткосрочен наем.

Получете повече резервации

Изглежда очевидно, но най-бързият и лесен начин да увеличите приходите си е да повишите степента на заетост. Колкото повече резервации имате, толкова по-голям е годишният оборот. Как да сте сигурни, че ще имате повече резервации за Вашия имот? Тук става малко трудно, тъй като успехът на Airbnb не е точна наука – но има гарантирани начини да подобрите своя профил и престоя на гостите си, за да насърчите повече резервации.

Отделете време, за да преглеждате и оптимизирате потребителския си профил. Добре ли се справяте с рекламата на обявата си и извличате ли максимална полза от нея?

Използвайте професионален фотограф. Повечето гости избират имот въз основа на предоставените снимки.

Отговаряйте бързо на запитвания, за да сте сигурни, че гостите няма да резервират другаде.

Осигурете пет звездно пребиваване, за да насърчите петзвездни отзиви, които след това насърчават повече хора да резервират.

Преглед на ценообразуването

Важно е да определите най-добрата цена за Вашия имот, за да извлечете максимална стойност от всяка резервация. Чрез използването на алгоритми за ценообразуване и финансови инструменти можете да си гарантирате, че имотът осигурява по-високи доходи.

Ние от GPM.BG можем да преразглеждаме ценообразуването Ви, за да донесе до 20% увеличение на доходността. Това е лесен начин да увеличите приходите си – без да инвестирате време, или пари в управлението на имота.4 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page